Zupa Z Dyni I Jabłek

Zupa Z Dyni I Jabłek
Zupa z dyni i jabłek to bezglutenowe zupa. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 198 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, dyni, ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Jabłkowo-Dyniowa, Zupa Jabłkowa Z Dyni, oraz Zupa Z Dyni I Jabłek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek ugotować w 6-litrowym ciężkim garnku na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż będzie chrupiący, a następnie przenieść łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby odcedzić, rezerwując 2 łyżki tłuszczu w garnku. (
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
2
Dodaj olej roślinny, jeśli boczek jest bardzo chudy i nie daje wystarczającej ilości tłuszczu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
BoczekBoczek
3
Seler, marchew, i cebula gotować w tłuszczu w garnku na małym ogniu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, ale nie rumiane, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać cynamon i gotować, odkryte, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
5
Podczas gotowania warzyw obrać ziemniaki i grubo posiekać. Obrać i osuszyć 1 jabłko i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Wymieszać squash, ziemniaki, posiekane jabłko, bulion, 2 szklanki wody, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu do mieszanki cebuli, następnie dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą bardzo miękkie, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz
ZiemniakZiemniak
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CebulaCebula
StadoStado
WodaWoda
SólSól
7
Zupa Puree w 4 partiach w blenderze (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), następnie podgrzać w oczyszczonym garnku na średnim małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. (
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
8
Dodać dodatkowe 1/2 szklanki wody do cienkiej, jeśli to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Podczas gdy zupa jest ogrzewanie, pokroić tyle pozostałego jabłka na cienkie zapałki (około 1 1/2-cala długości), aby zmierzyć około 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
ZupaZupa
10
Podawać zupę z kwaśną śmietaną, boczkiem i jabłkowymi zapałkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
BoczekBoczek
ZupaZupa
1
* Zupę można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć po ochłodzeniu.* Gotowany boczek można przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku. Podgrzej w piekarniku 191° na małej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn