Zupa z dyni i jabłek to bezglutenowe zupa. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 198 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, dyni, ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Jabłkowo-Dyniowa, Zupa Jabłkowa Z Dyni, oraz Zupa Z Dyni I Jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek ugotować w 6-litrowym ciężkim garnku na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż będzie chrupiący, a następnie przenieść łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby odcedzić, rezerwując 2 łyżki tłuszczu w garnku. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Garnek
2
Dodaj olej roślinny, jeśli boczek jest bardzo chudy i nie daje wystarczającej ilości tłuszczu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Boczek
3
Seler, marchew, i cebula gotować w tłuszczu w garnku na małym ogniu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, ale nie rumiane, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać cynamon i gotować, odkryte, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
5
Podczas gotowania warzyw obrać ziemniaki i grubo posiekać. Obrać i osuszyć 1 jabłko i grubo posiekać.
Wymieszać squash, ziemniaki, posiekane jabłko, bulion, 2 szklanki wody, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu do mieszanki cebuli, następnie dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą bardzo miękkie, 15 do 20 minut.
Zupa Puree w 4 partiach w blenderze (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), następnie podgrzać w oczyszczonym garnku na średnim małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Garnek
8
Dodać dodatkowe 1/2 szklanki wody do cienkiej, jeśli to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
9
Podczas gdy zupa jest ogrzewanie, pokroić tyle pozostałego jabłka na cienkie zapałki (około 1 1/2-cala długości), aby zmierzyć około 1/2 szklanki.
* Zupę można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć po ochłodzeniu.* Gotowany boczek można przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku. Podgrzej w piekarniku 191° na małej patelni do pieczenia.