Zupa Z Dyni
Zupa dyni Butternut może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Idź do sklepu i odebrać sól i pieprz, masło, gałka muszkatołowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem.
Instrukcje
Pokroić squasha na 1-calowe kawałki. W dużym garnku roztopić masło.
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 8 protokół.
Dodaj squasha i stock. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż squash jest miękka, o 15 do 20 protokół.
Kawałki squasha wyjąć łyżką szczelinową i umieścić w blenderze i puree. Powrót blended squash do puli. Wymieszać i doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem.