Zupa z dyni jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 30 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, śmietana, dekoracji: papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmaż marchew i cebulę w gorącej oliwie z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj squash, bulion i skórkę pomarańczową; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut lub aż squash jest tender. Wymieszać śmietanę i kolejne 5 składników. Lekko ostudzić (około 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Nóż Do Obierania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
3
Mieszankę przetwarzać za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka.