Zupa z czerwonej soczewicy i ziemniaków Ruth
Zupa z czerwonej soczewicy i ziemniaków Ruth jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 88 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1328 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka jarmużu, pieprz, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Ruth ' s Chris Sweet Potato Casserole, oraz Zupa ze słodkich ziemniaków i soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i selerem. Gotować do miękkości.
Wymieszać ziemniaki, marchew, i czosnek. Nadal gotować i mieszać około 5 minut, aż ziemniaki są dobrze pokryte masłem. Doprawić mieszankę zielem angielskim, kminkiem, pieprzem cayenne, goździkami i pieprzem.
Wlać bulion warzywny i wymieszać z soczewicą.
Dodaj wodę, zwiększając ilość w razie potrzeby, aby pokryć wszystkie składniki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i wymieszać jarmuż. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 35 do 45 minut, aż soczewica będą miękkie.
Wymieszać kolendrę i Pilnik w proszku. Kontynuuj gotowanie około 5 minut lub do żądanej grubości.