Zupa z czarnej fasoli ze słodką babeczką i kremem z awokado-kminkiem

Zupa z czarnej fasoli ze słodką babeczką i kremem z awokado-kminkiem
Zupa z czarnej fasoli ze słodką babką i kremem z awokado-kminkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 15g białka, oraz 18g tłuszczu. 155 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mielonego kminku, fasoli, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Black Bean Plantain Veggie Burgers z awokado, Chipotle zupa z czarnej fasoli z kremem z awokado, oraz Sałatka z awokado, czarnej fasoli i kukurydzy z winegretem limonkowo-kminkowym.

Instrukcje

1
Fasolę umyć i wyrzucić wszelkie zanieczyszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
2
Umyte ziarna umieścić w dużym garnku i przykryć 10 szklankami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odstawić na noc lub na co najmniej 5 hours.In średni SOS patelni, podgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu. Następnie dodać cebulę, czosnek, szalotka, czerwona papryka i zielona papryka. Gotować przez 5 do 7 minut lub aż cebula są przezroczyste.Doprowadzić fasolę do wrzenia, a następnie dodać mieszankę warzywną, mielony kminek, oregano i bulionową tabletkę. Przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Kminek MielonyKminek Mielony
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj kolendrę, przecier pomidorowy, sól i czarny pieprz. Przykryć i gotować przez kolejne 60 minut lub aż fasola będzie tender.To zrób krem: w robocie kuchennym połącz wszystkie składniki i przetworz do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Umieścić pokrojone w kostkę plantany na dużej patelni z 1 łyżką oleju roślinnego i gotować na złoty kolor.Kadzi fasolę w misce i top z plantany i krem z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn