Zupa z czarnej fasoli i pomidorów
Zupa z czarnej fasoli i pomidorów to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 19 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, pomidory w puszkach, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Pomidorowo-Jęczmienna Z Czarnej Fasoli, Zupa pomidorowo-fasolowa z kremem Kolendrowo-limonkowym, oraz Zupa z pieczonych pomidorów i Czarnej Fasoli Ellie Krieger z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 puszkę czarnej fasoli i bulionu z kurczaka w blenderze. Przykryć i puree, aż będzie gładka.
Rozgrzać duży rondel pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół. Wymieszaj pozostałe 1 puszka czarnej fasoli i płynu, pomidory, jogurt, sok z limonki, kminek, płatki czerwonej papryki i puree z fasoli do mieszanki cebuli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25 do 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Udekoruj kolendrą do podania.