Zupa z czarnej fasoli i czerwonej papryki z wędzoną kiełbasą

Zupa z czarnej fasoli i czerwonej papryki z wędzoną kiełbasą może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 238 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, fasola, kiełbasa kiełbasa indyka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Sałatka z wędzonego indyka, Czarnej Fasoli, papryki i kukurydzy, Sałatka Z Wędzonego Indyka, Czarnej Fasoli, Papryki I Kukurydzy, oraz Zupa z czarnej fasoli i wędzonego mostka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i cebulę; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać kminek i chili w proszku; gotować od 1 do 2 minut, stale mieszając (mieszanina przylgnie do patelni). Wymieszać fasolę i dalej 3 składniki, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Wymieszać z papryką; dusić, odkryte, 10 minut. Zupa z kadzi do poszczególnych misek. Top każdy z kwaśną śmietaną i zieloną cebulą.