Zupa z czarnej fasoli

Zupa z czarnej fasoli zajmuje około 35 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 391 kalorii, 20 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przypadł do gustu 6 smakoszom i kucharzom. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Mieszanka destylowanego octu goya, liści laurowych goya, mielonego kminku goya i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy obejmują zupę z czarnej soczewicy i czarnej fasoli, domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli) i domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli).
Instrukcje
Rozgrzej olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Do garnka dodaj kminek, czosnek, oregano i Sazon. Gotuj, aż zacznie pachnieć, około 30 sekund.
Dodaj wino; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj 1 szklankę wody, fasolę, liście laurowe, brązowy cukier i ocet; doprowadzić mieszaninę fasoli do wrzenia. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i gotuj na wolnym ogniu, bez przykrycia, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje i składniki się połączą, około 15 minut. Dopraw zupę Adobo; wyrzucić liść laurowy.
Rozłóż zupę równomiernie pomiędzy miskami.
W razie potrzeby udekoruj cebulą i kolendrą.