Zupa z czarnej fasoli

Zupa z czarnej fasoli
Zupa z czarnej fasoli zajmuje około 35 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 391 kalorii, 20 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przypadł do gustu 6 smakoszom i kucharzom. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Mieszanka destylowanego octu goya, liści laurowych goya, mielonego kminku goya i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy obejmują zupę z czarnej soczewicy i czarnej fasoli, domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli) i domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli).

Instrukcje

1
Rozgrzej olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Wino Kuchenne GoyaZłote Wino Kuchenne Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Do garnka dodaj kminek, czosnek, oregano i Sazon. Gotuj, aż zacznie pachnieć, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj wino; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj 1 szklankę wody, fasolę, liście laurowe, brązowy cukier i ocet; doprowadzić mieszaninę fasoli do wrzenia. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i gotuj na wolnym ogniu, bez przykrycia, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje i składniki się połączą, około 15 minut. Dopraw zupę Adobo; wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Rozłóż zupę równomiernie pomiędzy miskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
W razie potrzeby udekoruj cebulą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn