Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z curry z marchwi. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, ząbków czosnku, mielonego imbiru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Zupa Z Curry Z Marchwi, Zupa Z Curry Z Marchwi, oraz Zupa Z Curry Z Marchwi.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podsmaż cebulę i czosnek na maśle. Dodaj curry i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Czosnek
Imbir
Curry W Proszku
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj marchewki i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do miękkości marchewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Bulion
3
Zdejmij z ognia i lekko ostudź.
4
Przełóż do blendera; przykryj i przetwarzaj mieszankę zupy partiami, aż będzie gładka. Wróć do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj śmietanę, wodę, koperek i pieprz. Gotuj do podgrzania (nie gotuj).