Zupa Z Cukinii Z Białej Fasoli

Zupa Z Cukinii Z Białej Fasoli
Zupa z cukinii z białej fasoli to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 455 kalorii, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka cebuli, rosół z kurczaka, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać odtłuszczone mleko jogurt można śledzić to danie główne z Kawa Mleko Kokosowe Lody jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z makaronem z boczku i białej fasoli, Makaron Z Cukinią, Koprem I Białą Fasolą, oraz Sałatka z białej fasoli z cukinią i parmezanem.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, gotować boczek na średnim ogniu, często mieszając, aż chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Przełożyć łyżką szczelinową na mały talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Dodać cukinię na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Przenieść, za pomocą łyżki szczelinowej, na talerz z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Do wytopionego tłuszczu dodać cebulę w rondlu. Gotować, mieszając, o 4 protokół, aż złoty i zmięknie. Wymieszać fasolę i bulion i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i gotować zupę na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
6
Grubo masować fasolę maserem ziemniaczanym, aby lekko zagęścić zupę (nie przesmażać). Wymieszać z gotowanym boczkiem i cukinią i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty, aby zmiksować smaki. Wymieszać szczypiorek i doprawić pieprzem. Łyżka zupy do misek i podawać z dollops jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn