Zupa z cukinii i kopru włoskiego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z cukinii i kopru włoskiego. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.69 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, kurkumę, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Kopru Cukiniowego, Zupa z cukinii i kopru włoskiego, oraz Zupa z cukinii i kopru włoskiego z pieczonym Puree z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w szerokim, ciężkim pot.In Robot kuchenny, grubo zmielić pory, czosnek i seler.
Dodaj do patelni i smażyć, aż przezroczyste.
Dodaj wszystkie, ale ostatnie 2 składniki i doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć do średniej i gotować, pod przykryciem, 30 minut.
Dodać mleko i pieprz i doprowadzić do temperatury nieco poniżej wrzenia.Zupę zmiksować mikserem zanurzeniowym.Dostosuj teksturę i przyprawy.
Podawać na gorąco lub schłodzone, zwieńczone liśćmi kopru włoskiego.