Zupa z ciecierzycy to bezmleczne zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz cebulę, bazylia, garbanzos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pikantna zupa z ciecierzycy i maślanki New England Soup Factory, Zupa z szynki i ciecierzycy, oraz Zupa z szynki i ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać olej do 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać cebulę i czosnek i mieszać często aż cebula kuleje, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj bulion z kurczaka, ocet, pomidory, garbanzos, pietruszka, bazylia i oregano. Doprowadzić do wrzenia i dodać makaron; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki do ugryzienia, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem