Zupa Z Buraków Szpinakowych
Zupa z buraków szpinakowych może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, ser cheddar, makaron orzo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Zupa z buraków i buraków, Sałatka Z Buraków Szpinakowych, oraz Chipsy Buraczane Z Dipem Ze Szpinakowym Pesto.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Orzo gotować we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż zostanie ugotowane, ale twarde do ukąszenia, około 11 minut.
Drenaż, rezerwując część wody.
Połącz szpinak i buraki w blenderze, dodając tyle zarezerwowanej wody, ile potrzeba, aby pomóc mieszankę gładko wymieszać; blendować do gładkiej.
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać mieszankę szpinaku z roztopionym masłem; gotować, aż kolor zacznie się zmieniać, 5 do 7 minut. Mieszaj wodę do mieszaniny, aby rozrzedzić ciecz. Do zupy wrzucić odsączony makaron orzo, doprawić tymiankiem, solą i pieprzem.
Wyjmij garnek z ognia i wymieszaj kwaśną śmietanę przez zupę.
Posypać serem Cheddar do podania.