Zupa Z Brązowego Dzbanka

Zupa Z Brązowego Dzbanka
Zupa z brązowego dzbanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 17g białka, oraz 23G tłuszczu. Za $1.4 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś brokuły, ziemniaki, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ziemniaki, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 68%. Podobne przepisy to Gorąca Brązowa Zupa, Zupa Grzybowa Z Brązowego Masła, oraz Zupa Z Brązowych Wodorostów (Miyeok Guk).

Instrukcje

1
W dużym garnku do zupy rozpuść kostki bulionu z kurczaka w 6 szklankach wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z KurczakaKostka Bulionowa Z Kurczaka
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj wszystkie warzywa, świeże i mrożone, do garnka. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać śmietanę z rosołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z RosołuKrem Z Rosołu
4
Dodaj ser i mieszaj, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Podawać.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn