Zupa z białej fasoli, jarmużu i pieczonych warzyw

Zupa z białej fasoli, jarmużu i pieczonych warzyw
Biała fasola, jarmuż i pieczona zupa jarzynowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Ta zupa ma 195 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, dyni, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Jarzynowa Zupa jęczmienna z białą fasolą i jarmużem, Zupa Z Kapusty I Białej Fasoli, oraz Zupa Z Kapusty Białej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj obramowaną blachę do pieczenia sprayem olejowym. Ułóż na arkuszu marchew, pomidory, cebulę, Kabaczek i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Posypać solą i pieprzem. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Piec, aż warzywa będą brązowe i miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść marchew i squash do powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Pokroić na kawałki 1/2 cala; odstawić. Ząbki czosnku obieramy; wkładamy do procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
7
Dodaj pomidory i cebulę; puree, aż będzie prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
8
Wlać 1/2 bulionu szklanki na blasze do pieczenia; zeskrobać wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Przełożyć bulion i puree warzywne do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Dodaj 5 1/2 szklanki bulionu, jarmuż, tymianek i liść laurowy do garnka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż będzie miękki, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
BulionBulion
TymianekTymianek
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Do zupy dodajemy fasolę, marchew i Kabaczek. Dusić 8 minut do mieszania smaków, dodając więcej bulionu do cienkiej zupy, jeśli to konieczne. Doprawić solą i pieprzem. Wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
FasolaFasola
BulionBulion
ZupaZupa
12
W porcji: kalorie, 191; tłuszcz całkowity, 4 g; Tłuszcze nasycone, 0,5 g; cholesterol, 0
13
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia82
Magazyn