Zupa z awokado z ziołami, ściętymi rzodkiewkami i pistacjami
Zupa z awokado z ziołami, ściętymi rzodkiewkami i pistacjami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jogurt, majeranek, szczypiorek i kwiaty szczypiorku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Farro z pistacjami i ziołami, Prażone buraki z pistacjami, ziołami i pomarańczą, oraz Rzodkiewka z dipem z awokado z książki kucharskiej VB6.
Instrukcje
1
Maślankę, jogurt, awokado i ćwierć obranego ogórka przecedzić w blenderze na gładką masę, następnie wlać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Ogórek
Awokado
Jogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
2
Rozgnieść czosnek z 1/2 łyżeczki soli i wymieszać go do puree wraz z szalotki, zioła, chile, i skórki z limonki. Doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z limonki i w razie potrzeby środkiem słodzącym. Nasiona i drobno pokroić pozostały ogórek i dodać do zupy. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone. Tuż przed podaniem posmakuj i popraw przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Przyprawy
Skórka Z Limonki
Zielona Cebula
Zupa
Ogórek
Czosnek
Pieprz
Papryka Chili
Zioła
Sól
3
Kadzi zupę do miski, a następnie pokryć powierzchnię szczypiorkiem, rzodkiewki, gałązki ziół i pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pistacjowe
Rzodkiewka
Szczypiorek
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Chochla
4
Smak
5
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
6
Deborah Madison wegetariańskie gotowanie dla wszystkich i pikantny sposób, każdy zdobył Nagrodę IACP Julia Child Cookbook of the Year. Wegetariańska kuchnia dla każdego otrzymała również Nagrodę Jamesa Bearda, podobnie jak lokalne smaki, jej najnowsza Książka. Jest także autorką nominowanej do Nagrody Jamesa Bearda This Can ' t Be tofu! i książka kucharska Greens, która jest teraz klasykiem. Mieszka w Galisteo w Nowym Meksyku.