Zupa Z Awokado
Zupa z awokado może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz szalotkę, śmietanę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z awokado i ogórka (aka "Detox Soup"), Zupa Z Awokado, oraz Zupa Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier z awokado w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładki.
Podsmażyć posiekane szalotki w oliwie z oliwek do miękkości, ale nie brązowy; odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce, ubij razem awokado z bulionu kurczaka, śmietany i szalotki, aż będzie gładka. Wymieszaj sól, pieprz i gałkę muszkatołową; dostosuj przyprawy do smaku.
Schłodzić przez co najmniej pół godziny przed podaniem.
Dekoruj pokrojonym w kostkę pomidorem.