Zupa wołowo-Pepperoni po włosku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Włoskiej zupy z wołowiną i Pepperoni. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.43 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, ząbki czosnku, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa wołowo-Pepperoni, Wątróbka Wołowa Po Włosku, oraz Gulasz wołowy po włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mieloną wołowinę i pepperoni w holenderskim piekarniku pokrytym sprayem do gotowania na średnim ogniu 8 minut lub aż wołowina rozpadnie się i nie jest już różowy. Wypłukać i odsączyć mieszaninę wołowiny.
Podsmażyć grzyby i następne 3 składniki w gorącym oleju w holenderskim piekarniku 5 minut. Wymieszaj mieszankę wołową, pastę pomidorową i kolejne 5 składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. W razie potrzeby udekorować i podawać z parmezanem tosty.