Zupa Wołowo-Warzywna

Zupa Wołowo-Warzywna
Zupa wołowo-warzywna wymaga z grubsza 3 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, marchewkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Jarzynowa Wołowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 4-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu. Gotuj wołowinę i cebulę w oiluntylko wołowina jest brązowa po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać wodę; podgrzać do wrzenia. Odtłuszczone pianki z bulionu.Wymieszaj sól, liść laurowy i przyprawę do trawienia; zmniejsz ciepło. Przykryć i dusić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Usuń wołowinę z bulionu. Chłodna wołowina około 10 minut lub tylko do czasu ostygnięcia wystarczająaby obsłużyć. Odcedzić bulion; wyrzucić warzywa i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Usuń wołowinę z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Pokroić wołowinę na kawałki 1/2 cala. Odtłuszczone tłuszcze z bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Dodać wystarczającą ilość bulionu w puszkach do bulionu z wołowiny, aby zmierzyć 5 szklanek. Wołowina z bulionu wraca do holenderskiego pieca. Wymieszaj ziemniaki, marchew, seler, kapustę,ketchup i buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
7
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 30 minut lub untilvegetables są miękkie. Fajne 10 minut. Wymieszać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn