Zupa wieprzowo-makaronowa z Shiitake i kapustą śnieżną

Zupa wieprzowo-makaronowa z Shiitake i kapustą śnieżną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1019 kalorii, 35g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wina shaoxing, wieprzowina Tyłek, grzyby shiitake, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Makaronem Tofu I Shiitake, Shiitake & Noodle Hot & Sour Soup, oraz Japońska Zupa Z Makaronem I Shiitake.
Instrukcje
W średniej misce umieścić grzyby shiitake.
Dodaj 1 szklankę zimnej wody; pozostawić do miękkości, około 1 godziny.
Odcedzić, rezerwując moczenie cieczy. Grzyby wycisnąć do sucha.
Odciąć łodygi; wyrzucić. Cienko pokroić czapki.
Połączyć bulion, imbir i reserved Mushroom liquid w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Makaron gotować w osolonej wodzie do miękkości, ale nadal twarde do gryzienia, o 3 protokół.
Odcedzić; podzielić na 6 misek.
Podgrzać 14-calowy płaski Wok o średnicy lub ciężki patelnia o średnicy 12 cali na dużym ogniu, aż kropla wody wyparuje na styku.
Dodać 2 łyżki oleju, następnie wieprzowinę, rozprowadzając równomiernie. Gotować bez mieszania 20 sekund; następnie mieszać-smażyć wieprzowinę, aż nie będzie różowy, o 2 protokół. Wymieszać z winem ryżowym i sosem sojowym.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do tego samego woka (nie czyścić) na dużym ogniu.
Dodać grzyby; smażyć 1 minutę.
Dodaj kapustę śnieżną, paski pędów bambusa i cukier; smażyć 30 sekund. Wymieszać wieprzowinę i wszelkie nagromadzone soki. Stir-fry 1 minuta. Top makaron z mieszanką wieprzową. Podziel gorący bulion między miski.