Zupa wieprzowo-makaronowa z Shiitake i kapustą śnieżną

Zupa wieprzowo-makaronowa z Shiitake i kapustą śnieżną
Zupa wieprzowo-makaronowa z Shiitake i kapustą śnieżną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1019 kalorii, 35g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wina shaoxing, wieprzowina Tyłek, grzyby shiitake, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Makaronem Tofu I Shiitake, Shiitake & Noodle Hot & Sour Soup, oraz Japońska Zupa Z Makaronem I Shiitake.

Instrukcje

1
W średniej misce umieścić grzyby shiitake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj 1 szklankę zimnej wody; pozostawić do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Odcedzić, rezerwując moczenie cieczy. Grzyby wycisnąć do sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Odciąć łodygi; wyrzucić. Cienko pokroić czapki.
5
Połączyć bulion, imbir i reserved Mushroom liquid w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
ImbirImbir
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Makaron gotować w osolonej wodzie do miękkości, ale nadal twarde do gryzienia, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
7
Odcedzić; podzielić na 6 misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Podgrzać 14-calowy płaski Wok o średnicy lub ciężki patelnia o średnicy 12 cali na dużym ogniu, aż kropla wody wyparuje na styku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
9
Dodać 2 łyżki oleju, następnie wieprzowinę, rozprowadzając równomiernie. Gotować bez mieszania 20 sekund; następnie mieszać-smażyć wieprzowinę, aż nie będzie różowy, o 2 protokół. Wymieszać z winem ryżowym i sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino RyżoweWino Ryżowe
Sos SojowySos Sojowy
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Przenieś na talerz.
11
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do tego samego woka (nie czyścić) na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
12
Dodać grzyby; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
13
Dodaj kapustę śnieżną, paski pędów bambusa i cukier; smażyć 30 sekund. Wymieszać wieprzowinę i wszelkie nagromadzone soki. Stir-fry 1 minuta. Top makaron z mieszanką wieprzową. Podziel gorący bulion między miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MakaronyMakarony
BulionBulion
CukierCukier
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn