Zupa warzywno-jarmuż jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 5. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, oliwę z oliwek, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Zupa Z Kapusty Warzywnej, Zupa Z Kapusty Warzywnej, oraz Quinoa zupa jarzynowa z kapustą.