Zupa warzywna zimowa
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj zupę warzywną na zimę. Ten przepis jest dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 402 kalorie , 40 g białka i 11 g tłuszczu . Za 2,27 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 20 fanów. Udaj się do sklepu i kup cebulę, pomidory w puszce, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 88% . Ta ocena jest znakomita. Podobne przepisy to zupa z jarmużu i fasoli na zimę , czekoladowa Pavlova z owocami zimowymi i chrupiąca sałatka zimowa z dressingiem klonowo-gorgonzola .
Instrukcje
Zobacz jak przygotować ten przepis.
W średnim rondlu wymieszaj bulion z ziemniakami, pomidorami, fasolą i cebulą, dopraw solą i pieprzem. Doprowadź do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień do średniego. Gotuj zupę, aż ziemniaki będą miękkie, 20 do 25 minut.
Zdjąć z ognia, dodać kukurydzę i podawać. Doprawić w razie potrzeby.