Zupa warzywna z serem cheddar
Zupa warzywna z serem cheddar zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób. To danie główne ma 344 kalorie , 16 g białka i 21 g tłuszczu na porcję. Za 1,24 dolara za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Mieszanka kopru, pieprzu, margaryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis podoba się 7 smakoszom i kucharzom. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 71% , to danie jest solidne. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Zupa warzywna z soczewicy , Zupa brokułowa z serem cheddar i Zupa brokułowa z serem cheddar, Podróbka Panera Bread Co.
Instrukcje
W dużym garnku podsmaż cebulę, seler i czosnek w proszku na maśle, na małym ogniu, aż cebula zmięknie.
Powoli wmieszaj mąkę z 1 szklanką bulionu z kurczaka, aby uzyskać rutę. Mieszaj, aż dobrze się połączy.
Dodaj 3 szklanki bulionu z kurczaka, marchewki, ziemniaki, pietruszkę, pieprz i koperek. Doprowadź do wrzenia, a następnie dodaj mleko i ser. Mieszaj, aż ser się rozpuści, zmniejsz ogień do niskiego i gotuj na wolnym ogniu przez godzinę, od czasu do czasu mieszając.