Zupa warzywna z kluskami
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Zupę Warzywną z Kluskami. Ten przepis jest na 20 osób i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii , 3 g białka i 0 g tłuszczu . Jeśli masz proszek do pieczenia, pokrojoną zieloną fasolkę, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz ją zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 4 godzin i 40 minut . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 76% , to danie jest dobre. Zupa pomidorowa z knedlikami , Aloo Bonda ~ Smażone-Pikantne-Kluski Ziemniaczane W Cieście i Kluski Jabłkowe W Sosie Fanta są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W garnku umieść kości wołowe, wodę, jedną cebulę i liść laurowy. Doprowadź do wrzenia. Zbierz pianę. Zmniejsz ogień do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 3 godziny lub do momentu, aż mięso zacznie odchodzić od kości.
Wyjmij kości, cebulę i liść laurowy.
Oddziel mięso od kości i pokrój w kostkę. Zdejmij tłuszcz z bulionu.
Dodaj mięso, pozostałą cebulę pokrojoną w ćwiartki, pozostałe warzywa, jęczmień i pietruszkę do garnka. Dopraw do smaku. Przykryj i gotuj przez 1 godzinę lub do momentu, aż jęczmień i warzywa będą miękkie.
Aby przygotować pierogi, wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Dodaj mleko i mieszaj, aż będzie wilgotne. Łyżeczką nakładaj na wrzący płyn. Przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona w pieróg będzie czysta (nie podnoś pokrywki podczas gotowania).