Zupa warzywna z kluskami

Zupa warzywna z kluskami
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Zupę Warzywną z Kluskami. Ten przepis jest na 20 osób i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii , 3 g białka i 0 g tłuszczu . Jeśli masz proszek do pieczenia, pokrojoną zieloną fasolkę, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz ją zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 4 godzin i 40 minut . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 76% , to danie jest dobre. Zupa pomidorowa z knedlikami , Aloo Bonda ~ Smażone-Pikantne-Kluski Ziemniaczane W Cieście i Kluski Jabłkowe W Sosie Fanta są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W garnku umieść kości wołowe, wodę, jedną cebulę i liść laurowy. Doprowadź do wrzenia. Zbierz pianę. Zmniejsz ogień do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 3 godziny lub do momentu, aż mięso zacznie odchodzić od kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjmij kości, cebulę i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Oddziel mięso od kości i pokrój w kostkę. Zdejmij tłuszcz z bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodaj mięso, pozostałą cebulę pokrojoną w ćwiartki, pozostałe warzywa, jęczmień i pietruszkę do garnka. Dopraw do smaku. Przykryj i gotuj przez 1 godzinę lub do momentu, aż jęczmień i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
JęczmieńJęczmień
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Aby przygotować pierogi, wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
6
Dodaj mleko i mieszaj, aż będzie wilgotne. Łyżeczką nakładaj na wrzący płyn. Przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona w pieróg będzie czysta (nie podnoś pokrywki podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia38
Magazyn