Zupa warzywna z kluskami

Zupa warzywna z kluskami
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Zupę Warzywną z Kluskami. Ten przepis jest na 20 osób i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii , 3 g białka i 0 g tłuszczu . Jeśli masz proszek do pieczenia, pokrojoną zieloną fasolkę, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz ją zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 4 godzin i 40 minut . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 76% , to danie jest dobre. Zupa pomidorowa z knedlikami , Aloo Bonda ~ Smażone-Pikantne-Kluski Ziemniaczane W Cieście i Kluski Jabłkowe W Sosie Fanta są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W garnku umieść kości wołowe, wodę, jedną cebulę i liść laurowy. Doprowadź do wrzenia. Zbierz pianę. Zmniejsz ogień do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 3 godziny lub do momentu, aż mięso zacznie odchodzić od kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wyjmij kości, cebulę i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Oddziel mięso od kości i pokrój w kostkę. Zdejmij tłuszcz z bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodaj mięso, pozostałą cebulę pokrojoną w ćwiartki, pozostałe warzywa, jęczmień i pietruszkę do garnka. Dopraw do smaku. Przykryj i gotuj przez 1 godzinę lub do momentu, aż jęczmień i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
JęczmieńJęczmień
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Aby przygotować pierogi, wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodaj mleko i mieszaj, aż będzie wilgotne. Łyżeczką nakładaj na wrzący płyn. Przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona w pieróg będzie czysta (nie podnoś pokrywki podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia38
Magazyn