Zupa Tortilla z kurczakiem Ancho może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 832 kalorie, 52g białka, oraz 44g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, kurczak z rożna, limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa tortilla pieczona na ogniu z paskami tortilli Ancho, Dziś Kolacja: rosół Ancho z pierogami Z Masy, oraz Zupa Z Kurczaka-Tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. tortille pokroić w paski 1/2 cala i rozsypać na dużej blasze do pieczenia. Spray z gotowania sprayu i piec na złoty i ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wyjąć z piekarnika i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Podczas tortille chrupkie, dodać ancho chiles i czas duży rondel na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż suszona papryka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili Pepper
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Podczas gotowania anchos na wolnym ogniu podgrzej średni garnek z olejem roślinnym na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj kukurydzę i char na brzegach, 2 do 3 protokół. Zmniejszyć ogień trochę, następnie dodać cebulę, paprykę i czosnek i doprawić kminkiem, wędzoną papryką i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Smażyć przez 5 minut, następnie dodać piwo, gotować przez 1 minutę, a następnie wymieszać pomidory. Chili ancho Puree i zapasów w procesorze, a następnie dodać do garnka zupy. Miód wymieszać, dodać rozdrobnionego kurczaka, doprawić solą i pieprzem do smaku. Cienkie z 1 szklanką wody i gotować na wolnym ogniu, aby połączyć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojemnik Na Posiekaną Cebulę
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ancho Chili Pepper
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Skórkę i sok 1 limonki i dodać do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
8
Przeciąć awokado na pół i usunąć dół. Miarka mięso na desce do krojenia i kostką. Włożyć do miski i ubrać sokiem z pozostałej limonki.