Zupa Tex-Mex to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odbierz pieprz jalapeã±o, qt. woda, cebula i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 81 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cebulę, paprykę, czosnek i kminek ugotować na rozgrzanym oleju w dużym rondlu na średnim ogniu 5 min. lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Papryka
Czosnek
Cebula
Kminek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać wodę i kruszy; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Wmieszać fasolę i kukurydzę; gotować 2 min. lub aż do przegrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Kukurydza
3
Chochla do misek; top z awokado i kolendry. Wycisnąć klin limonki na każdej misce zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
Awokado
Kolendra
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego