Przepis Mama zupa Taco jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,57 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka oliwek, sos pomidorowy, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis z Food.com ma 3 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.