Zupa Taco
Zupa Taco może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka piwa, fasoli, dressing mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco, No Time Taco Soup-zrób szybką i łatwą zupę, która jest smaczna i gotowa w zaledwie kilka minut, oraz Zupa Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa wołowina w garnku, mieszając, aż się kruszy i nie jest już różowa; odcedzić. Wołowina do garnka.
Wypłukać i odsączyć fasolę pinto, kukurydzę i zieloną fasolkę. Fasolę pinto wymieszać i następnie 8 składników w wołowinę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Tortille pokroić w paski 1/4 cala.
Umieścić na blasze do pieczenia; płaszcz sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 5 do 8 minut. Zupa z kadzi do miseczek, a na wierzchu paski tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.