Przepisów na przystawki nigdy za wiele, więc wypróbuj zupę czosnkowo-szpinakową. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 100 kalorii . Ten przepis bezmleczny przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 86 centów za porcję . Jeśli masz pod ręką makaron celofanowy, rosół, kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny na zimę . Ten przepis z Allrecipes ma 42 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 85% wyniku , co jest wynikiem niesamowitym. Podobne przepisy obejmują Zupę z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą prosciutto oraz grzanki rozmarynowo-czosnkowe , Tilapię z papryką cytrynową i czosnkiem z kremowym szpinakiem Pappardelle oraz Pieczeń wieprzową z czosnkiem i ziołami z ziemniakami, zwiędłym szpinakiem i chłodzącym kremem ogórkowym .
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotuj bulion z kurczaka, czosnek i imbir; zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Skrzydełka Z Kurczaka (3-1/2 Uncji Każde)
2
Dodaj cukinię i gotuj, aż cukinia będzie miękka, jeszcze około 10 minut. Wymieszaj kurczaka i makaron celofanowy; gotuj, aż kurczak będzie gorący, a makaron miękki i przezroczysty, około 3 minut. Mieszaj szpinak, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Celofanowy
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
(zalecane: Terra Sticks)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione