Zupa Szpinakowa Curry

Zupa Szpinakowa Curry
Curry szpinak zupa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 16G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz rosół z kurczaka, śmietanę, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa z czerwonej soczewicy curry i szpinaku, Zupa Szpinakowo-Ziemniaczana Curry, oraz Zupa ziemniaczano-szpinakowa z cebulowym Salsanem i mielonym jogurtem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do około 2 szklanek bulionu z kurczaka dodać mrożony szpinak i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, rozbijając szpinak podczas rozmrażania. Mieszamy w blenderze, aż będzie gładka, porcja na raz, a następnie wracamy do patelni i dodajemy pozostały bulion. Przyprawiamy zupę do smaku curry (zaczynaj od 1 łyżeczki) i gotujemy na dużym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak MrożonySzpinak Mrożony
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj łuskane gotowane małe krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Zupę podawać w miseczkach i dodać śmietanę do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia45
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn