Zupa Szpinakowa Byrdhouse

Zupa Szpinakowa Byrdhouse
Zupa szpinakowa Byrdhouse może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 19g tłuszczu i w sumie 395 kalorii. Za 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, krewetki, sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 81%, to danie jest super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Byrdhouse Easy Ginger Beef Sandwiches, Bez śmietanki Kremowa zupa Bazyliowo-szpinakowa {tj. zupa Lifechanging}, oraz Zupa ze spiżarni (: kiełbasa, fasola i zupa makaronowa ze szpinakiem).

Instrukcje

1
Rozpuść masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Ubij mąkę i gotuj, aż mieszanina zmieni kolor na ciemniejszy żółty, około 5 minut. Dodaj grzyby i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Ubij sherry, bulion z kurczaka i mleko, a następnie dodaj szpinak, zieloną cebulę, gałkę muszkatołową, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, ciągle ubijając, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż szpinak będzie miękki, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Udekoruj krewetkami do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn