Zupa Szparagowa Pieczona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj prażonej zupy szparagowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do Jesień. Mieszanka szparagów, czosnek, nie-kurczak" bulion, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa Szparagowa Pieczona, Zupa z pieczonego czosnku i szparagów, oraz Kremowa Pieczona Zupa Szparagowa.
Instrukcje
Szparagi ułożyć na blasze wyłożonej silikonową wkładką lub papierem do pieczenia. Piecz przez 10 minut. Szparagi obrócić i posypać cebulą i czosnkiem. Piecz jeszcze przez około 10 minut, aż szparagi będą bardzo miękkie. Jeśli coś wygląda na zbyt Browninga, wyjmij to. (Ważna Uwaga: te kierunki są dla grubszych szparagów. Cienkie szparagi mogą zająć znacznie mniej czasu, więc zacznij od 6 minut, obróć i dodaj cebulę i czosnek, a następnie sprawdź ponownie w 5.) Podczas smażenia szparagów wymieszaj 1/2 szklanki bulionu z nerkowcami i pieprzem, aż będzie gładka. Zostaw w mikserze. Gdy szparagi są gotowe, wybierz kilka najlepiej wyglądających włóczni, Usuń wierzchołki i odstaw do dekoracji.
Pozostałe szparagi pokroić na kawałki i włożyć wraz z cebulą i czosnkiem do blendera, wraz z pozostałym bulionem. Blendera przykryć i zmiksować na wysoki poziom, aż będzie idealnie gładka. Jeśli używasz Vita-
Wymieszać, można wymieszać na wysokiej przez kilka minut, aż do gorącego rurociągu(zdejmij środkową filiżankę i przykryj ręcznikiem kuchennym, aby umożliwić ucieczkę pary). W przeciwnym razie wlać zupę do rondla i podgrzewać do gorąca, często mieszając.
W razie potrzeby dodać sól do smaku.
Wlać do miseczek i posypać startą skórką z cytryny lub pomarańczy.
Każdą miskę udekorować zarezerwowanymi szparagami i podawać na gorąco.