Zupa Szparagowa Czosnkowa
Zupa szparagowa czosnkowa wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 85 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,35 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, bulion warzywny, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest spektakularne. Spróbuj Zupa Szparagowa Z Dzikim Czosnkiem, Zupa z pieczonego czosnku i szparagów, oraz Krem zupa szparagowa z czosnkiem-pieczone warzywa wiosenne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu.
Gotować i mieszać czosnek i zielona cebula w rondlu, aż czosnek jest tylko złoty, o 3 protokół.
Gotować i mieszać szparagi z czosnkiem i zieloną cebulą, aż lekko zmiękną, o 2 Więcej minut.
Wlać bulion warzywny i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż szparagi będą miękkie, o 10 protokół. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić do ostygnięcia.
Wlać zupę do blendera, napełniając nie więcej niż do połowy pełną. Pokrywa z pokrywką. Ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę przed pozostawieniem jej na puree. Puree partiami do uzyskania gładkości.
Zupę przełożyć z powrotem do rondla i podgrzać. Doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem do smaku.