Zupa Szparagowa

Zupa Szparagowa
Zupa szparagowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 1,68 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 4G tłuszczu i w sumie 112 kalorii. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka zielonej cebuli, masła, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Bułeczkami Szparagowymi, Zupa ze szparagów, cytryny i Orzo w New England Soup Factory, oraz Zupa Szparagowa dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W 3-qt. rondel, smaż cebulę na maśle przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj grzyby i gotuj do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Dodaj szparagi, bulion i przyprawy; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodaj ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
5
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; stopniowo mieszaj z zupą. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje9
Ocena Zdrowia5
Magazyn