Zupa szczawiowo-ryżowa

Zupa szczawiowo-ryżowa
Zupa szczawiowo-ryżowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje $1.98 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, jogurt, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Szczawiowa, Zupa Szczawiowa, oraz Zupa ze szczawiu Joanny.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj cebulę, ryż i czosnek. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Dusić 20 minut lub aż ryż będzie miękki, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Dodaj szczaw, sól, i pieprz; gotować, odkryte, 1 minutę lub aż szczaw zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
SzczawSzczaw
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Umieścić jogurt w misce. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki mieszanki bulionu do jogurtu, stale mieszając trzepaczką. Wymieszać mieszaninę jogurtu do pozostałej mieszaniny bulionu w patelni i gotować na małym ogniu 1 minutę lub aż dokładnie ogrzane (nie gotować). Zupę z chochli układamy w miseczki i w razie potrzeby posypujemy natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia21
Magazyn