Zupa Superfoods
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy Superfoods. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 105 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dziecko bok choy, cebula, łagodny miso, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Superfoods Detox Soup, Wiosenna Sałatka Superfoods, oraz Superfoods Pikantna Sałatka Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj wszystkie składniki z wyjątkiem miso, zmniejszyć ogień i przykryć. Gotować, aż warzywa będą miękkie, o 15 protokół.
Wyjąć kilka łyżek bulionu i umieścić go w małej misce; dodać miso i mieszać, aż dobrze połączone.
Zupę wyjąć z ognia i wymieszać z miso.