Zupa Squash z chili Purée

Zupa Squash z chili Purée
Zupa Squash z chili Purée jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, odtłuszczony bulion z kurczaka, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa z puree z dyni, Zupa z dyni z pieczonym Purée z czerwonej papryki, oraz Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spłucz squasha. Dużym, ciężkim nożem, przeciąć na pół wzdłuż, używając młotka lub młotka delikatnie, jeśli to konieczne, aby przebić nóż przez squash. Wyjąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Powierzchnie wyciąć szczotką oliwą z oliwek. Zestaw squash cut side down w 10-przez 15-calowy patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375, aż squash będzie miękki po naciśnięciu, 45 do 60 minut. Rezerwuj soki z patelni. Miąższ czerpać ze skórek (należy mieć około 5 filiżanek) i usuwać skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
W międzyczasie przycinają i odrzucają końcówki korzeniowe i twarde ciemnozielone wierzchołki z pora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Pory przeciąć na pół wzdłuż i dokładnie spłukać pod zimną bieżącą wodą, przerzucając warstwy, aby uwolnić ziarno. Posiekaj pory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
W patelni 5-do 6-quart na średnim ogniu, wymieszać pory, czosnek i imbir na maśle, aż pory zaczną brązowieć, 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj kolendrę, squash, reserved soki patelni i 5 szklanek bulionu. Z masherem ziemniaczanym, mash squash. (Zupa będzie gruba; dla gładszej konsystencji, wlać go do dużej miski, następnie czysty w blenderze, porcja na raz, i wrócić do patelni.) Cienkie z 1 do 4 więcej filiżanek bulionu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Przykryć i podgrzać zupę do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
9
Dodać sól i pieprz do smaku. Chochla do misek i udekorować odrobiną kwaśnej śmietany i łyżeczką lub dwoma chili pure (lub posypką chili w proszku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn