Zupa Squash z chili Purée

Zupa Squash z chili Purée
Zupa Squash z chili Purée jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, odtłuszczony bulion z kurczaka, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa z puree z dyni, Zupa z dyni z pieczonym Purée z czerwonej papryki, oraz Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spłucz squasha. Dużym, ciężkim nożem, przeciąć na pół wzdłuż, używając młotka lub młotka delikatnie, jeśli to konieczne, aby przebić nóż przez squash. Wyjąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Powierzchnie wyciąć szczotką oliwą z oliwek. Zestaw squash cut side down w 10-przez 15-calowy patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375, aż squash będzie miękki po naciśnięciu, 45 do 60 minut. Rezerwuj soki z patelni. Miąższ czerpać ze skórek (należy mieć około 5 filiżanek) i usuwać skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W międzyczasie przycinają i odrzucają końcówki korzeniowe i twarde ciemnozielone wierzchołki z pora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Pory przeciąć na pół wzdłuż i dokładnie spłukać pod zimną bieżącą wodą, przerzucając warstwy, aby uwolnić ziarno. Posiekaj pory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
W patelni 5-do 6-quart na średnim ogniu, wymieszać pory, czosnek i imbir na maśle, aż pory zaczną brązowieć, 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj kolendrę, squash, reserved soki patelni i 5 szklanek bulionu. Z masherem ziemniaczanym, mash squash. (Zupa będzie gruba; dla gładszej konsystencji, wlać go do dużej miski, następnie czysty w blenderze, porcja na raz, i wrócić do patelni.) Cienkie z 1 do 4 więcej filiżanek bulionu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Przykryć i podgrzać zupę do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
9
Dodać sól i pieprz do smaku. Chochla do misek i udekorować odrobiną kwaśnej śmietany i łyżeczką lub dwoma chili pure (lub posypką chili w proszku).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn