Zupa Squash Shooters
Squash zupa Shooters może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury napoju. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 40 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 46 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bekon, pieprz, mięso z krabów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Strzelcy Grochówki, Schłodzone Grochówki Strzelanki, oraz Schłodzone Grochówki Strzelanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w żeliwnym holenderskim piekarniku na średniej wysokości przez 5 minut.
Dodać masło, szałwia, rozmaryn, szalotka i szczypta soli, i gotować dodatkowe 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
W międzyczasie odetnij chudą szyjkę squasha i przeciąć na pół (usuń łodygę, ale pozostaw nieobrane).
Pokrój żarówkę na 4 ćwiartki.
Usuń nasiona i ciągnący się miąższ i dodaj je do holenderskiego piekarnika. Gotować, aż pachnący i złoty, o 5 protokół. Rozpuścić patelnię z białym winem i pozostawić do zmniejszenia na kilka minut. Mieszanka nasion powinna wyglądać bogato i aromatycznie.
Dodaj 2 szklanki wody i rosół z kurczaka i nestle w squasha, strona ciała do góry (powinieneś być w stanie po prostu zmieścić jeden ładny rozmiar squasha w prawie jednej warstwie). Przykryć i dusić do bardzo miękki, o 40 protokół.
Po ugotowaniu lekko ostudzić, wyjąć Kabaczek, wyjąć miąższ i włożyć do mocnego blendera. Przecedzić ciecz przez metalowe sito, delikatnie naciskając na ciała stałe, aby wydobyć cały smak. Zmiksować bulion z dyni, aż będzie bardzo kremowy, około 1 minuty na wysokości. Wytrzyj piekarnik do czysta i umieść zupę z powrotem na patelni.
Podgrzej delikatnie, a następnie wymieszaj wanilią tuż przed podaniem. Doprawić solą i pieprzem i wlać do szklanki mały kawałek ugotowanej pikantnej kiełbasy lub małą bryłę mięsa kraba. Top każdy strzelec z odrobiną posiekanego szczypiorku.