Zupa Squash Blossom
Zupa Squash Blossom wymaga z grubsza 2 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, śmietanę, kwiaty squasha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jest dostarczany przez cookstr.com. z łyżką wynik 18%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Omlet Z Kwiatem Squasha, Squash Blossom Quesadilla, oraz Squash Blossom Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń kwiaty z dyni. W średnim czajniku lub rondlu rozpuść masło. Podsmażyć szalotki, aż zwiędną.
Dodaj zmniejszony czas i doprowadzić do gotować. A dd the blossoms i squash to the stock. Dusić przez 10 minut.
Tymczasem na oddzielnej patelni zmniejsz krem o połowę. Odcedzić bulion do czystego rondla. Puree ciała stałe w robocie kuchennym. Wrzucamy puree do bulionu i dodajemy śmietanę. Doprawić do smaku i schłodzić przez 1 godzinę.
Gdy będziesz gotowy do podania, udekoruj każdy talerz zarezerwowanym kwiatem squasha.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;