Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj zupy serowej Cheddar. Ten przepis służy 35. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kostkę bulionu z kurczaka, cebulę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Serowa Cheddar, Zupa Serowa Cheddar, oraz Zupa z serem jabłkowo-Cheddarowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w 3-qt. rondel na średnim ogniu; dodać marchew i następne 4 składniki, i smażyć 5 do 7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Mąkę posypać mieszanką warzywną i wymieszać, aż będzie pokryta. Wymieszać w kostce bulionu, mleko, i 3 szklanki wody; gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 do 11 minut lub aż mieszanina jest lekko zagęszczony i bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa
Warzywa
Mąka Uniwersalna
Woda
Mleko
3
Dodaj rozdrobniony ser i czerwoną paprykę, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Rozdrobniony
Papryka Czerwona
4
Podawać natychmiast.
1
Warstwa guacamole, plastry pomidora posypane solą i pieprzem, plastry boczku i rukoli między kromkami chleba pełnoziarnistego.