Zupa selerowo-Pasternakowa z kulkami Macy z zielonej cebuli-koperku
Zupa selerowo-Pasternakowa z kulkami zielonej cebuli-koperku Macy to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupa. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz bulion o niskiej zawartości soli, łodygi selera, okrągły imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Rosół Z Kulkami Macy, Rosół z kulkami Macy, oraz Rosół z kulkami Macy.
Instrukcje
Margarynę roztopić w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj kolejne 5 składników. Przykryć; gotować 10 minut.
Dodaj 6 filiżanek wywaru; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą bardzo miękkie, o 15 protokół.
Pracując partiami, zupa puree w blenderze do bardzo gładkiej, dodając liście selera do każdej partii. Wróć do trawki. Cienkie z większą ilością bulionu, w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Chill until cold. Przykryć; przechowywać schłodzone.)
Podawać z zielonymi cebulowo-koperkowymi kulkami Macy.