Zupa sałatowa z grzankami
Zupa sałatowa z grzankami może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 194 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz bulion warzywny, koszerną sól i pieprz, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla, Kolacja: serduszka Sałatowe z Serrano, smażonymi grzankami i pomidorami, oraz Kolacja: sałata Bostońska z prażonymi migdałami i grzankami imbirowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
W dużym garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i smażyć do miękkości, o 5 protokół.
Dodać bulion i ziemniaki i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15 do 20 protokół.
W międzyczasie ułożyć chleb na blasze, posypać oliwą z oliwek i solą i piec do chrupiącego, około 15 minut.
Dodaj sałatę i zioła do zupy. Dusić jeszcze 10 minut.
Dodać sól i pieprz, a następnie puree zupę w blenderze, aż będzie gładka.
Top z grzankami i podawać.