Slow-Cooker North Woods Wild Rice Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz złotą mąkę, ryż, indyk i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Ryżowa Z Dzikiego Ryżu North Woods, Zupa Fasolowa North Woods, oraz Zupa z szynki i dzikiego ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju około 4 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Umieścić cebulę, seler, marchew, Indyk, dziki ryż, estragon i pieprz w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Wlać bulion na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin lub aż dziki ryż i warzywa są miękkie. Wymieszać w grochu ostatnie 15 minut gotowania.