Zupa Ryżowa Hamburger
Zupa ryżowa Hamburger to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz ryż, marchew, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Podobne przepisy to Seria Zupa Wołowa-Część 4: Zupa Hamburger, Hamburger Hiszpański Ryż, oraz Łatwy ryż i Hamburger jedno danie obiad.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć mieloną wołowinę przez 5 minut, lub aż rumiane.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i dodać pomidory z płynem, ziemniaki, marchew, cebula, sól, ryż, czarny pieprz i wodę. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić przez 1 godzinę i podawać.