Zupa rybna z pomidorami i sosem Paprykowo-czosnkowym
Zupa rybna z pomidorami i sosem Paprykowo-czosnkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 533 kalorie, 40g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 7,14 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Mieszanka ziemniaków o czerwonej skórce, ząbki czosnku, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 90%. Brokuły Rabe z czosnkiem, pomidorami i czerwoną papryką, Szybki i łatwy talerz gotowane Paillard ryby z imbirem, czosnkiem i pomidorami, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać cebulę i koper włoski. Podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Cebula
3
Dodać bulion, natkę pietruszki i skórkę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż Koper będzie miękki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Koper Włoski
Stado
4
Dodaj pomidory, pokrojone ziemniaki, ćwiartowane ziemniaki i szafran. Przykryć częściowo; dusić, aż ziemniaki będą miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Pomidor
Szafran
5
Zdjąć z ognia.
6
Usuń ćwiartki ziemniaków z zupy. Lekko schłodzić. Obrać ziemniaki; przenieść do procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Zupa
1
Char papryka nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron. Zamknąć pieprz w papierowej torbie 10 minut. Obrać i posmarować pieprzem. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
2
Przenieść paprykę do procesora z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Ziemniak
3
Dodać 2 łyżki oleju i czosnek. Proces do gładkiej. Podczas pracy maszyny stopniowo mieszaj w 4 łyżkach oleju. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sól
Olej Do Smażenia
4
Podgrzej brojlery. Ułóż rundy chleba na blasze do pieczenia. Broil aż chrupiące, o 2 protokół. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Zupę i rouille przykryć osobno; schłodzić. Ostudzić grzanki, a następnie przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej. Przynieś zupę na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Brojler
5
Dodaj rybę do zupy. Gotować na wolnym ogniu, aż ryba będzie po prostu nieprzezroczysta w środku, 5 minut. Łyżka rouille na 12 do 16 toastów. Zupa z chochli do misek. Na górze każdy z 2 toasty. Podaj Pozostałe toasty i rouille.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.