Zupa rybna z pomidorami i sosem Paprykowo-czosnkowym

Zupa rybna z pomidorami i sosem Paprykowo-czosnkowym
Zupa rybna z pomidorami i sosem Paprykowo-czosnkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 533 kalorie, 40g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 7,14 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Mieszanka ziemniaków o czerwonej skórce, ząbki czosnku, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 90%. Brokuły Rabe z czosnkiem, pomidorami i czerwoną papryką, Szybki i łatwy talerz gotowane Paillard ryby z imbirem, czosnkiem i pomidorami, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać cebulę i koper włoski. Podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
3
Dodać bulion, natkę pietruszki i skórkę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż Koper będzie miękki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
StadoStado
4
Dodaj pomidory, pokrojone ziemniaki, ćwiartowane ziemniaki i szafran. Przykryć częściowo; dusić, aż ziemniaki będą miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
SzafranSzafran
5
Zdjąć z ognia.
6
Usuń ćwiartki ziemniaków z zupy. Lekko schłodzić. Obrać ziemniaki; przenieść do procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
ZupaZupa
1
Char papryka nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron. Zamknąć pieprz w papierowej torbie 10 minut. Obrać i posmarować pieprzem. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Przenieść paprykę do procesora z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
ZiemniakZiemniak
3
Dodać 2 łyżki oleju i czosnek. Proces do gładkiej. Podczas pracy maszyny stopniowo mieszaj w 4 łyżkach oleju. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Podgrzej brojlery. Ułóż rundy chleba na blasze do pieczenia. Broil aż chrupiące, o 2 protokół. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Zupę i rouille przykryć osobno; schłodzić. Ostudzić grzanki, a następnie przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej. Przynieś zupę na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler
5
Dodaj rybę do zupy. Gotować na wolnym ogniu, aż ryba będzie po prostu nieprzezroczysta w środku, 5 minut. Łyżka rouille na 12 do 16 toastów. Zupa z chochli do misek. Na górze każdy z 2 toasty. Podaj Pozostałe toasty i rouille.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn