Rukola-Maślanka zupa może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 105 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.03 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, sól koszerną, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z cukinii i maślanki z pesto z rukoli, Maślanka Vichyssoise z rukolą, oraz Pstrąg tęczowy Sunburst z maślanką Cruze Farm Consommé, rukolą i ogoloną rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń i odrzuć koniec korzenia i ciemnozielony wierzch poru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2
Przetnij na pół wzdłuż i spłucz pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć piasek i piasek. Cienko pokroić por.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać por, i smażyć 8 do 10 minut lub do miękkości.