Zupa Rukolowo-Maślana

Zupa Rukolowo-Maślana
Rukola-Maślanka zupa może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 105 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.03 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, sól koszerną, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z cukinii i maślanki z pesto z rukoli, Maślanka Vichyssoise z rukolą, oraz Pstrąg tęczowy Sunburst z maślanką Cruze Farm Consommé, rukolą i ogoloną rzodkiewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń i odrzuć koniec korzenia i ciemnozielony wierzch poru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2
Przetnij na pół wzdłuż i spłucz pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć piasek i piasek. Cienko pokroić por.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać por, i smażyć 8 do 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodać bulion i ziemniaki; przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6
Wyjąć z ognia, dodać szpinak i kolejne 4 składniki, mieszając, aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
7
Zupa Puree z blenderem do uzyskania gładkiej konsystencji; wlać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Ubij w maślance i soku z cytryny, dodaj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn