Zupa Rukolowo-Maślana
Rukola-Maślanka zupa może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 105 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.03 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, sól koszerną, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z cukinii i maślanki z pesto z rukoli, Maślanka Vichyssoise z rukolą, oraz Pstrąg tęczowy Sunburst z maślanką Cruze Farm Consommé, rukolą i ogoloną rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń i odrzuć koniec korzenia i ciemnozielony wierzch poru.
Przetnij na pół wzdłuż i spłucz pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć piasek i piasek. Cienko pokroić por.
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać por, i smażyć 8 do 10 minut lub do miękkości.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę.
Dodać bulion i ziemniaki; przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Wyjąć z ognia, dodać szpinak i kolejne 4 składniki, mieszając, aż szpinak zwiędnie.
Zupa Puree z blenderem do uzyskania gładkiej konsystencji; wlać do dużej miski.
Ubij w maślance i soku z cytryny, dodaj sól i pieprz do smaku.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.