Zupa pomidorowo-jabłkowa Stephanie Izard
Zupa pomidorowo-jabłkowa Stephanie Izard może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. 256 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, musztarda dijon, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Manila Clam and Sausage Linguine Stephanie Izard, Kremowa Zupa Pomidorowa Jabłkowa, oraz Dip taco Stephanie.
Instrukcje
W dużym, ciężkim garnku do zupy (takim jak holenderski piekarnik) podgrzewaj masło na średnim ogniu, aż się spieni i opadnie.
Dodaj cebulę i czosnek i potu, aż blady i delikatny, o dziesięć minut.
Dodaj jabłka, pastę pomidorową, sambal i wino. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę.
Dodać pomidory i jabłecznik, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć do duszenia i gotować, aż smaki złagodniały i połączyć, co najmniej 30 minut, najlepiej godzinę.
Przełożyć zupę do blendera i przecier (partiami) ze śmietaną. Do garnka wrzucić zupę, doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać z grillowanym serem.