Zupa pomidorowo-Biała fasolowa z Pesto
Zupa pomidorowo-Biała fasolowa z Pesto może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz bazylia, pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Białej Fasoli-Pesto, Zupa Z Białej Fasoli, Szpinaku I Pesto, oraz Zupa z Pesto, kurczaka i białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzać olej overmedium ciepła. Cebulę gotować, mieszając, na złoty kolor, od 3 do 5 minut.
Dodaj seler, carrotsand czosnek; gotować, mieszając, untilvegetables zmiękczyć, 3 do 5 protokół.
Dodaj wino; wymieszaj, aby zeskrobać brownbits z dna garnka.
Dodaj bulion, fasolę, pomidory, liście laurowe I1 / 4 łyżeczki soli. Doprowadzić zupę do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż carrotsare bardzo miękkie, 15 do 20 minutes.In mikser, puree bazylia, orzechy włoskie, czarny pieprz, pozostałe 1/4 łyżeczki i 1/4 szklanki wody.
Transferpesto do miski; umyć blender.
Usunąć liście laurowe z zupy; wyrzucić. W blenderze ostrożnie polowa zupy; przenieś do miski; powtórz z pozostałą połową zupy. Zupę podzielić na 4 miski, dolać każdą z 1/4 pesto i zawirować; podawać.