Zupa pomidorowa zapiekana z brązowego cukru z grzankami Cheddar

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj brązowej zupy pomidorowej z pieczonym cukrem z grzankami Cheddar. Jedna porcja zawiera 762 kalorie, 26g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 166 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pół bochenka chleba focaccia, pasta pomidorowa, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa pomidorowa z grzankami Cheddar, Tom ' s Tasty tomato Soup with Brown Butter grzanki, oraz Kremowa zupa pomidorowa z brązowym masłem grzanki czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojaki piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Przygotuj pomidory: spryskaj dużą tacę z obramowanymi arkuszami równomierną powłoką sprayu do gotowania.
Dodać odsączone pomidory i równomiernie rozprowadzić. Pomidory doprawiamy do smaku solą i pieprzem, następnie na wierzch pomidorów dzielimy brązowy cukier. Piecz pomidory w piekarniku, aż cukier się zarumieni i pomidory lekko się skurczą, około 45 minut.
Pomidory wyjąć z piekarnika.
W międzyczasie przygotuj grzanki. W dużej misce, wrzucić kostki chleba z oliwą z oliwek, sól i pieprz do smaku, i startego sera cheddar. Chleb masujący, aby ser dobrze przylegał. Włączyć na obręcz blachy do pieczenia i piec, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane i chrupiące, 10 do 12 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Rozgrzać masło w dużym, grubym dnem holenderskim piekarniku ustawionym na średnim ogniu.
Dodaj szalotkę, czosnek i tymianek (jeśli używasz), i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są przezroczyste, ale nie rumiane, o 6 protokół.
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając, aż zbrązowieje, o 2 protokół.
Dodaj pieczone pomidory, reserved Tomato liquid, i tyle wody, aby pokryć, o 3 szklanki. Doprowadzić zupę do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jakiś płyn odparuje, o 30 protokół.
Niech zupa ostygnie lekko, około 10 minut.
Dodaj pół na pół i użyj blendera ręcznego, aby zmiksować zupę na gładką masę. Alternatywnie, zmiksować zupę w blenderze w dwóch partiach. Sprawdź zupę do przypraw, dodając więcej soli i pieprzu do smaku.
Podawać w miseczkach, przyozdobionych garścią grzanek.