Zupa pomidorowa, wołowa i jęczmienna
Zupa pomidorowa, wołowa i jęczmienna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 322 kalorie, 23G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka selera, wody, warzyw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zupę pomidorową, możesz podążać za tym daniem głównym z Zupa pomidorowa babeczki z masłem Mocha jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Pomidorowa duszona wołowina z brązowym ryżem i jęczmieniem, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart lub holenderski piekarnik, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane; odcedzić.
Wymieszać z zupą, wodą, jęczmieniem i selerem.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu ok. 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż jęczmień będzie miękki.
Wymieszać z mrożonymi mieszanymi warzywami. Gotować 6 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gorąca.
Każdą porcję posypać 1 łyżką sera.